2010. november 16., kedd

12/1. fejezet

Sziasztok
Bocsi, hogy ilyen rég óta nem volt friss, de nem voltam internet közelben és most is infó órán írok.


(Edward szemszöge)

A nap a családommal tökéletesre sikeredett. Esme rögtön a szívébe zárta Őt és máris úgy gondol rá mint a saját lányára. Carlisle ugyanugy. Alice majd kiugrott a bőréből, szokásához híven. Semmi se tudta beárnyékolni boldogságunkat. Amikor indulni készültünk, Alice kissé gondterhelt lett. Nem értettem mi baja de nem is akarta elárulni. Csak annyit üzent nekem gondolatban, hogy Tanya.

Nem tudtam elképzelni, hogy mit tett, mit akarhat már megint, de nem akartam most vele foglalkozni. Egész figyelmememt karjaimba tartott szerelmemre irányítottam. Nem engedem, hogy Tanya, vagy bárki más elrontsa ezt a varázst. Alkonyodott mikor hazafele indultunk. Esme anyáskodóan megölelte kedvesem és meghívta máskor is hozzánk. Bella szivesen elfogadta a meghivást. Alice még mielőtt elindultunk volna, jó erősen megszorongatta Őt és megigértette vele, hogy nagyon vigyáz magára. Nem igazán értettem miért viselkedik ilyen furcsán, de nem akart elmondani nekem semmit.

Lassan tényleg elindultunk. Az úton nem szóltunk egymáshoz egy szót, csak karjaimba bújt és élveztük egymás közelségét. Ám mikor megállítottam a kocsit a ház előtt kisebb meglepetés várt ránk. A házban égett a villany. Bella máris kétségbeesett. Tudtuk mindketten, hogy Charlie ért haza. Utólag megtudtam, hogy Bellám hagyott egy üzenetet Charlienak, hogy velem van, hogy elvittem hozzánk.

Tudtuk mindketten, hogy illendő lenne bemutatkoznom már ma leendő apósomnak. Leendő apósomnak....Máris az esküvőnkre álmodoztam. Leállitottam magam mielőtt még tulságosan beleélem magam, hisz még egyáltalán nem járunk ott. Könnyedén kiszálltam a kocsiból és azt megkerülve kisegitettem szerelmememet is. Készségesen bújt karjaimba.

- Nem kérhetem tőled, hogy most be gyere velem, de később várlak a szobámban. - motyogta melkasomban. Álla alá csúsztattam a kezem és gyengéden felemeltem a fejét, hogy mélyen szemébe nézhessek.



Délután jön a folyti.
puszi mindenkinek
Anita

1 megjegyzés:

  1. Szióka, ma is itt vagyok :D
    Nagyon jó volt a feji :D
    Nem jelen túl sok jót, hogy Alice úgy viselkedett, ahogy :/
    És Charlie is hazaért :DDD

    U.I : Elsssőőőőő *-*

    VálaszTörlés