2011. február 15., kedd

13. fejezet

(Bella)

3 hónap. 3 hónap tökéletes boldogság. 3 hónapja vagyok együtt Edwardal. Életemben először éreztem úgy, hogy végre minden rendben van az életemben. végre boldog vagyok és megtaláltam a helyemet ebben a világban.

Apuval egyre jobban értekezem, nagyon jól érezzük magunkat és mindenről tudunk végre beszélgetni. Mostmár bántam, hogy nem költöztem hamarabb ide és, hogy nem töltöttem vele mostanáig elég időt.
Anyuval általában egyszer egy hónapban szoktam beszélgetni és akkor is csak veszekedünk. Nagyon fáj, hogy ennyire nem érdeklem őt, ennyire nem szeret.
               
Viszont az élet megajándékozott egy másik anyukával. Esme olyan mintha tényleg az anyum lenne. Nagyon megszerettem ezalatt az idő alatt. Carlisle is nagyon kedvesen fogadott be a családjába.
Rose is nagyon kedves velem és hamar megtaláltuk a közös hangot. Talán az kötött össze a legjobban, hogy mindketten átéltuk ugyanazt a szörnyűséget. Bár talán neki rosszab lehetett, mert őt a vőlegénye és annak barátjai erőszakolták meg míg engem egy idegen, de az érzés, a fájdalom lényegében ugyanaz.
Alice a legjobb barátnőm. Mindent megtudok beszélni vele, és nagyon megszerettük egymást. Mellettünk állna bármi árán.
Tanya azóta valóban nem csinált semmit ellenünk viszont még mindig ugy érzem, hogy ez csak álca és valójában nem annyira nyugodt mint mutatja. Ezt Alice aggódó pillantásai is bizonyítják.
Jazz és Em olyanok mintha a batyáim lennének. Még a széltől is megóvnának. Természetesen nem úgy mint Edward....

Edward...Imádom Őt. Ez az érzés napról napra egyre csak erősebb lett. Mostanra már egy pillantásból is megértjük a másikat és nem kellenek szavak azért, hogy tudjuk a másik mit érez. Nem szükségesek a szavak azért, hogy tudjuk mennyire szeretjük egymást. A szenvedély egyre többször veszi át a hatalmat az agyunk, a szivünk és a testünk felett. Ezért aggódok egy kicsit. Nekem Ő lesz az első és egyetlen férfi az életemből viszont már nem vagyok szűz. El kell mondjak neki mindent arról a szörnyű éjszakáról.

Épp egy pizsamabulin voltam Rose és Alice társaságában mikor szó esett erről is.

- Na és, hogy mennek köztetek a dolgok? - kérdezte cinkosan mosolyogva Rose én meg szokásomhoz híven elvörösödtem.

- Jaj ne már, ne csináld ezt. Tudod, hogy nekünk mindent elmondhatsz - nyafogta Alice.

- Alice, biztosan láttad, hogy...én és Ed egyre ...közelebb kerültünk egymáshoz. - mondtam miközben éreztem, hogy mégjobban elvörösödöm.

- Persze, hogy láttam - csilingelte mostmár vidám hangon.

- Miért aggódsz? - kérdezte Rose gyengéden.

- Hát tudod, hogy ...én.... - dadogtam kétségbeesetten. Alice arca elsötétült. Senki se tudta rajtuk kivül, hogy mi történt velem.

- Ne aggódj emiatt. Beszélj vele nyugodtan. Biztosan megért majd. Tudja, hogy titkolsz valamit és biztosan nagyon mérges lesz de nem rád hanem arra az állatra, aki képes volt ezt tenni veled. - mondta Alice és Rose is helyeslően bólogatott.

- Meglátod, miután elmondod neki minden rendben lesz. Saját tapasztalatból mondom. Tudniilik a férfiakban benne van a védelmezési ösztön.  Majd amikor oda fogtok jutni, hogy együtt legyetek, hogy szeretkezzetek, meglátod, hogy mennyire csodálatos lehet ha avval a férfivel vagy akit szeretsz. - mondta Rose

A lányok igyekezete ellenére nem tudtam megnyugodni. Nem vagyok képes elfogadni azt, hogy szerelmem ugyanugy szeressen miután elmondom neki. Gondolom végérvényesen kiábrándulna. Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal aludtam el.


(Edward)

3 hónapja ragyogja be szerelmem a mindennapjaimat. Napról napra egyre jobban és jobban szeretem Őt. A kapcsolatunk egyre erősebb lett. Mostanra már egy tekintetből, egy pillantásból is tudjuk mire gondol a másik és mit érez a másik. Még mindig frusztrál, hogy nem hallom a gondolatait, de csakis azért mert néha tulságosan meglep a válaszaival és nagyon szeretném tudni, hogy mikre gondol.

Egyre közelebb kerültünk egymáshoz és a szenvedély egyre jobban átveszi hatalmát felettünk. Ezért sokszor Em és Jazz kaján vigyorának és póénjainak vagyunk kitéve. Kivánom Őt. Nagyon is. Viszont csak akkor lépünk majd át bizonyos határokat ha Ő akarja.

Tudom, hogy valamit nem mondott el. Ezért is szeretném hallani a gondolatait. Most éppen Rose és Alice szórakoztatja egy pizsamabuli keretében. Én pedig egy magas fa tetején ücsörgök és várom a reggelt, hogy újra lássam, karjaimba tartsam és csókot nyomhassak édes ajkaira.



Szeretem a komikat :D
Ja és Kira milyen pályázatról beszéltél?

puszi mindenkinek
Anita

4 megjegyzés:

  1. Ha szereted a komikat,en irok neked! nagyon tettszik a sztorid,csak kar hogy ritkan irsz,egy honapba egyszer!amugy biztos Edward nem fog ra haragudni remelem!alig varom mikor Bella elmondja Edynek ,hogy mi tortent vele.pusz Maja

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon jó az egész történet, nagyon szeretem.
    Én is sajnálom, hogy ilyen ritkán van friss, de erre van egy megoldás. Sűrűbben kell írni frisset és akkor mindenki boldog lesz. Alig várom már a folytatást.
    Csak így tovább.
    Pusssz Kinga

    VálaszTörlés
  3. szia!
    tetszett ez a feji is már alig várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  4. Én azt mondom, hogy oké, hogy az az egy hónapban egyszeri friss, nem sok, nekünk, de nekem is van blogom, s tudom, hogy milyen nehéz az írást beilleszteni a mindennapokba, és én, ahogy idáig olvastam az elején, elég sok friss volt, amiért én csodállak is :DD
    A fejezet nagyon jól sikerül:D És én is úgy gondolom, hogy nem fog Bellára haragudni, de arra a bizonyos vámpírra, akit aszem sejtek, hogy ki volt . . . arra nagyon ki lesz akadva, az tuti xD
    Pusszancs L.V

    VálaszTörlés