2011. február 20., vasárnap

14. fejezet

Sziasztok. Itt is van a kövi :D Nem is fűznék hozzá semmit csak annyit, hogy ez enyhén 18+ lett :D és kiváncsi lennék a véleményetekre mert még ilyet nem írtam :)

puszi mindenkinek,
Anita


(Bella)

Nagyon nehezen aludtam el azon az estén. Mikor végre sikerült egy nagyon...izgalmas álmom volt. A rétünkön voltunk én és szerelmem. Épp csókolóztunk. Egyre szenvedélyesebben falta az ajkaim és akaratlanul szakadtak ki belőlem a sóhajok. Kezeim hajába kalandoztak és egyre közelebb húztam magamhoz. Egy kis nyári ruha volt rajtam és a nap  erősen sütött mégjobban felmelegítve ezzel amúgy is felhevült bőröm.

Szerelmem kezei a combomat simogatták, egyre fejjebb haladva. A vágy egyre jobban elvette az eszünket. Ő elszakadt az ajkaimtól és lassú csókokkal közelítette meg a nyakam. Végigcsókolta azt és gyengéden harapott belé amikor....

Amikor felébredtem. Kissé csalódottan néztem körül a szobába. Szerelmem ágyán feküdtem Ő pedig pont ekkor lépett ki a fürdőből. Csak egy törölköző fedte izmos testét és a hajából csepegő víz lassan folyt végig mellkasán eltűnve a dereka köré csavart törölközőbe. 

Tátott szájjal figyeltem. Nem először láttam a felsőtestét viszont minden egyes alkalommal ugyanolyan hatást gyakorolt rám., főleg az előbbi álmom után. Voltunk mi már ennél közelebb is egymáshoz. Nem látott még ruha nélkül, teljesen meztelenül, és még szó sem esett köztünk a szeretkezésről viszont mindketten kivántuk a másikat, nagyon is. Főleg most...

Az én testemen egy semmit se takaró csipkés hálóing volt, amit még Rose és Alice erőszakolt rám. Biztosan Alice látta, hogy ez lesz...De nem bántam, láttam a szemeiben a vágyat megcsillani ahogy végigmérte testemet és éreztem, hogy az arcom színét még egy érett paradicsom is megirigyelhetné.

Lassan közelítette meg az ágyat, én meg alig vártam, hogy végre ideérjen, karjaiba zárjon és megcsókoljon...

- Miért nem alszol? - kérdezte rekedt hangon.

- Valamit álmodtam és....felébredtem - válaszoltam miközben még mindig leplezetlenül bámultam a testét.

Végre mellém ért és leült az ágyra. Egyből odakúsztam hozzá és átöleltem. Készségesen ölelt vissza miközben felemelte a fejem és gyengéden tapadt az ajkaimra. A szívverésem a duplájára növekedett, bár eddig se vert éppen ütemesen. Épp csak érintkezett testünk, viszont a vérem egyre csak forrt. Egyre szorosabban simultunk egymáshoz és a csókunk szenvedélyesebbé, érzékibbé vált minden pillanat elteltével. Szenvedélyes ölelkezésünkben nem csak a vadság, a fékevesztett vágy volt jelen hanem a gyengédség, a mindent felülmúló szerelem is.

Kivántam Őt. Úgy akartam Őt ahogy még soha senkit. Levegő után kapkodva szakadtam el az ajkaitől, mire Ő áttért a nyakam csókolgatására. Akaratlanul is nyögés hagyta el a számat amikor gyengéden harapott a bőrömbe. Ahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, egyre szenvedélyesebben tapadtunk össze,  éreztem, hogy mennyire kiván. Rögtön elpirultam, mire elmosolyodva simitott végig az arcomon.

- Szeretlek - lehelte

- Én is szeretlek - válaszoltam ugyanolyan halkan.

Tovább csókoloztunk de sokkal gyengédebben ölelkeztünk és szerettük egymást. Végigfektetett az ágyon és mellémheveredve csókolt tovább.

- Észveszejtő az illatod - lihegte a nyakamba.

Lejjebb haladt a vállam felé. A fogával húzta le a hálóingem pántját. Se perc alatt szabadított meg tőle. A lágy puszikkal egyre közeledett a melleim felé, mikor hirtelen megmerevedtem.

- Mi a baj? - kérdezte szerelmem kissé aggódva, felpillantva.

- Semmi csak....én csak....mi..- lihegtem rápillantva. Egyből értette mire is akarok kilyukadni és a megértés szikrája villant a tekintetében.

- Nem kell semmi se történjen ezen az éjszakán. - mondta nyugtatólag. - Csak szeretni akarlak, mégha nem is a szó legszorosabb értelmében.- mire megnyugodva, még mindig hevesen verdeső szívvel hanyatlottam vissza a párnára.

Szerelmem tovább folytatta útját a melleim felé. Az egyik kezével beboritotta az egyik mellemet míg körkörösen puszilgatta a másikat a mellbimbóm felé közeledve. Élvezettel nyögtem fel amikor finom csókot lehelt mellbimbómra majd ajkai közé véve szivogatni kezdte. Hol az egyik hol a másik mellbimbómat szivogatta én meg hajába túrva nyöszörögtem.

Melleimet elhagyva lassú csókokkal haladt lejjebb a hasamon át. Megfogta a bugyim szélét és lassan puszikkal fűszerezve húzta le rólam. Én pedig elvörösödve pillantottam rá félig lehunyt szempilláim alól. Lassú csókokkal közeledett a testem középpontja felé. Elbódult aggyal figyeltem Őt. Lágy csókot lehelt legérzékenyebb pontomra. Felsíkitottam az érzéstől. Tovább kényeztette a testem érzékeny pontjait, míg én csak vergődtem a kezei között. A lepedőt markoltam édes kínjaim közt fetrengve. Próbáltam visszatartani a kikivánkozó hangokat de nem igazán sikerült. A gyönyör hirtelen csapott le rám. Egy éles sikoly hagyta el az ajkaimat és utána egyre csak szerelmem nevét ismételgettem. Percekig remegtem még az előbb átéltektől.

- Szeretlek - suttogta a fülemben.

- Én is szeretlek - lihegtem elfúlóan. Viszonozni szerettem volna mindezt a gyönyört amit Ő nyújtott nekem. Hozzá hajoltam és megcsókoltam miközben...

3 megjegyzés:

  1. OMG!!!!Miközben MI...????Ez a befejezés felér egy kínzással! :D Remélem hamar jön a friss, mert nem bírom sokáig épp idegekkel! XD
    Pusz:Pixy

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én most találtam meg az oldalad.
    NAgyon tetszik.
    Tetszik, ahogyan a Cullenék ennyire védelmezően, és szeretet teljesen viselkednek Bellával.
    Úh, mikor ott jártam, hogy Tanya megcsókolta Edwardot, úgy megtéptem volna.!!!@
    Remélem minél hamarabb ki megyen a képből Tanya!!!
    Sajnálom Bellát, hogy az anyja így viselkedik vele. Szerintem, egy ilyen anya mint Bellának az anyja, nem is anya!
    Nem hogy a lánya mellett álna akár jóban, akár rosszban. Mihelyt az új férjével szórakozik.
    Remélem, a szerelmüket nem fogja majd szétszakítani senki, és senki sem fogja őket szétszakítani.
    Mégegyszer hangsúlyozóm, hogy nagyon tetszik a törid.
    Ezentúl én tőlem is számíthatsz komit.:)
    Várom a következő fejit.
    Puszi:Dóry

    VálaszTörlés
  3. ohh :D
    nagyon jó vooolt *-*
    hmm, kíváncsi vagyok, arra MIKÖZBEN-re xD csak az a problema, hogy eléggé nagy fantáziával rendelkezem xD
    Puszó: L.V

    VálaszTörlés