2011. február 28., hétfő

15. fejezet

Sziasztok. A fejezet már napok óta kész volt,de alig tudok kimászni az ágyból annyira beteg vagyok. De mégse akartam tovább húzni az időt úgyhogy itt is volna :D . Köszi a véleményeket az előzőkhöz :) nagyon sokat jelent nekem amikor írtok :)


(Edward)

Már jó ideje ücsörögtem kint a vastag faágon, de az éjszaka közepén nem bírtam tovább. Hiányzott Ő. A pizsamabulit biztos befejezték már úgyhogy haza felé vettem az irányt. Alig vártam már, hogy lássam, hogy átöleljem és puszit nyomjak telt ajkaira. Mikor beléptem az ajtón, a családomat pillantottam meg a nappaliba gyülekezni.

- Edward, mi elmegyünk vadászni. Bella fent van a szobámba, alszik. - mondta kedvenc húgom aztán el is tűntek. De még mielőtt kilépett volna a házból, Alice jó szórakozást kivánt. Nem igazán értettem, hogy mire is érti de mindegy is volt abban a pillanatban. Felfele menet mégis elgondolkoztam. Eléggé furcsán viselkedett húgom. Ilyen megjegyzéseket és kaján vigyorokat többnyire Em és Jazz produkál.

Beléptem Alicék szobájába és megpillantottam szerelmemet édesen aludni az ágyon. Be volt bugyolálva egy pokrócba és összekuporodva feküdt az ágy közepén. Miután kigyönyörködtem magam tökéletes vonásaiba, hozzáléptem és karjaimba emeltem, hogy a saját szobámba vigyem át.

- Szeretlek Edward - sóhajtotta miközben mégjobban karjaimba fészkelte magát. Szívemet elárasztotta az iránta érzett végtelen szerelem.

Letettem az ágyamra és percekig még figyeltem Őt. Utána nagy nehezen elindultam zuhanyozni. Gyorsan letusoltam s indultam is vissza szerelmemhez. Ruhát nem hoztam magammal, így hát csak egy törölköző fedte testemet. A hajamba beletúrtam párszor, de még mindig csepegett belőle a víz. Kiléptem a fürdőből, hogy miután felöltözöm, kedvesem mellé feküdjek. Ám eme terveim meghiusúlni látszódtak, ugyanis Bella az ágyon ült és eléggé ziláltnak látszott. A takaró lecsúszott testéről így szabadon téve csábitóan selymes bőrét. A testét csak egy csipkés hálóing takarta ami még csábítóbbá tette számomra.

- Miért nem alszol? - kérdeztem rekedt hangon, próbálva visszafogni a vágyaimat.

- Valamit...álmodtam...és felébredtem. - nyögte ki miközben szemeit lassan végigjártatta szinte meztelen testemen. Ekkor villant belém -  vámpír memória ellenére szinte ki is ment a fejemből kedvesem látványától - hogy csak egy törölköző fedi a testemet. Lassan elindultam felé és a szívverése a közeledésemmel egyszerre gyorsult. Leültem mellé és még mindig vágyakozva tekintettem végig szinte meztelen testén.

Rögtön hozzámbújt . Minden érzésemet belesűrítve csókoltam meg miután én is magamhoz szorítottam. Először csak lassan, gyengéden csókolóztunk, miközben testünket elárasztotta az újratalálkozás öröme. Igaz, csak pár órára voltunk távol egymástól viszont számunkra ez egy örökkévalóságnak is felért. Éreztem a teste remegését, a szíve egyre gyorsuló ütemét, hallottam ziháló lélegzetét és elfúló sóhajait és tudtam, hogy mindez csak nekem szól.

Szeretni akartam Őt. Kivántam, úgy ahogy még soha semelyik nőt. Akartam, hogy testestül lelkestül az enyém legyen. Levegő után kapkodva szakadtunk el egymástól és én áttértem a nyaka csókolgatására. Én is ugyanugy lihegtem mint Ő annak ellenére, hogy nincs is szükségem levegőre. Miután végigpusziltam nyaka finom bőrét, aprót haraptam belé. Természetesen úgy, hogy pengeéles fogaim nehogy felsértsék bőrét. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, egyre szorosabban próbált hozzám simulni, így szerelmem is érezte milyen hatást gyakorol rám, és rögtön elpirult. Lehet ha ember lennék én is elpirulnék.

- Szeretlek - leheltem szenvedélyesen a fülébe.

- Én is szeretlek. - súgta, ezzel megdobogtatva halott szivemet.

Sokkal gyengédebben olvasztottuk össze ajkainkat. Nyelvem óvatos bebocsátást kért édes ajkai közé. Ajkai szétnyiltak és én lassan csábitgattam tovább miközben végigkektettem az ágyon.

- Észveszejtő az illatod - mormoltam a fülébe miután végigcirógattam nyaka selymes bőrét az orrom hegyével.

Tovább haladtam a válla fele. Fogaimmal fogtam meg a hálóingje pántját és lejjebb húztam. Pár másodperc alatt szabadítottam meg a mostanra már zavaró ruhadarabtól. Csodálattal és hódolattam pillantottam végig szinte meztelen testén. Tökéletes volt. Érezni akartam Őt. Hozzáhajoltam és gyengéd puszikkal közeledtem a mellei felé. Hirtelen dermedt meg.

- Mi a baj? - kérdeztem tőle aggódva.

- Semmi...csak...én...- lihegte miközben kissé kétségbeesetten rámpillantott. Egyből rájöttem mi is a gond.

- Nem kell semmi se történjen ezen az éjszakán. - mondtam neki nyugtatólag. - Csak szeretni akarlak még ha nem is a szó legszorosabb értelmében. - és ez így is volt igaz. Kivántam Őt, viszont sose tennék olyasmit amit Ő ne akarna. Rögtön arra gondoltam, hogy lehet az amit tenni készülök az még túl korai, de Bellám szerelemmel és a világ összes bizalmával a szemében pillantott rám. A szíve még mindig hevesen verdesett és ez zene volt a füleimnek.

Lehajoltam és tovább folytattam utamat szerelmem feszes halmai felé. Egyik kezemmel beborítottam a mellét, míg ajkaimmal térképeztem fel a másikat. Körkörösen haladtam a mellbimbója felé apró csókokat lehelve selymes bőrére. Puszit nyomtam mostanra már megkeményedett mellbimbójára, aztán ajkaim közé vettem és lágyan szivogatni kezdtem. Szerelmem felnyögött és felpillantva láttam, hogy a szemei csukva vannak és fogaival harapdálja alsó ajkát.

Egy sóhaj szakadt ki belőlem ahogy végignéztem reszkető testén. Akartam Őt de az én vágyam csak másodlagos volt az övével szemben. Őt szerettem volna maradéktalanul kielégiteni. A hajamba túrt és nyöszörögve tűrte ahogy egyik mellbimbójáról a másikra térve szivogatom. Nem tudtam betelni vele. Lassan elhagytam a melleit és lassú puszikkal haladtam a köldöke felé. Végigpuszilgattam a hasát és a bugyija szélét, utána megfogtam a pántját és ezt is lehúztam róla.

Teljes valójában feküdt alattam és én nem bírtam levenni a szemem káprázatosan szép testéről. Szerelmem elvörösödött és félig lehunyt szempillái alól rám pillantott. Én vágytól elsötétült szemekkel simogattam végig testét egyelőre csak a pillantásommal. Gyönyörű volt és csakis az enyém. Combjai belső felét csókolgatva közeledtem szerelmem középpontja felé.

Az illata édesebb volt most, ahogy a vágy munkálkodott benne. Nem kínozva tovább egyikünket sem, lágy csókot leheltem legérzékenyebb pontocskájára. Szerelmem sikolya hasította keresztül a ház csendjét. Nyelvem végighúztam nőiessége lágy redőin. Az íze egyszerűen elbódított. Még többet akartam belőle. Élvezettel kényeztettem  szerelmemet és ittam magamban mint a látványát, mint az ízét. Szerelmem próbálta visszafogni magát , de a nyögések akarva - akaratlanul szakadtak ki belőle. A gyönyör hirtelen csapott le rá. A szemét lehunyva ismételgette a nevem míg a teste reszketett alattam az előbb átéltektől.

- Szeretlek - leheltem a fülébe mosolyogva.

- Én is szeretlek - lihegte Ő, viszonzva vallomásom.

Mikor lélegzete kicsit lecsitult szorosan hozzám simult és megcsókolt, miközben....



Szeretem a komikat :D
puszi mindenkinek
Anita

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ez nagyon tetszett!
    Mért itt hagytad abba...ajjj most azon gondolkodhatok, hogy mire akartál kilyukadni avval, hogy *miközben*...áááá....annyi meg annnyi dolog jutott az eszembe, hogy már nem is fér el benne több...:D
    Siess a kövivel!!!!!!!!!!
    És gyógyulj meg minél hamarabb!!!!!
    Puszi:Dóry

    VálaszTörlés
  2. HAAAAAAAAAAAAT! betegen ilyen fuggoveget irni,biztos lazas voltal! gyogyulj meg minnel hamarabb,hatha a fuggovegekbol is kigyogyulsz! amugy szuper lett,varom a folytatast,majd most pihenj sokat! pusz Maja

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek Dorisz-szal, túl sok minden fordult meg a fejemben, a MIKÖZBEN folytatása ként . . .xD
    De tök jó volt, olvasni ezt Eddy szemszögéből :G imádtam
    Puszi: LilyV.

    VálaszTörlés