2012. augusztus 19., vasárnap

31.fejezet

(Edward)

Feszült figyelemmel kémleltük az erdőt. Szorosan tartottam szerelmemet magam mellett, először nem tudván, hogy milyen vámpírok fognak felbukkanni. Végül mégis kellemes volt a meglepetés. Három ismerős nő lépett ki a fák közül, Zafrina, Senna és Kachiri, az Amazonok. Egy embervéren élő klán, akikkel azonban szoros barátság kötött össze. Normális esetben örömmel fogadtam volna őket, most azonban Bella miatt szorongtam. Nem tudtam, hogy hogyan fognak reagálni arra, hogy szerelmem ember. A félelmeimmel ellentétben, amik főként azért voltak, mert ismertem őket, és tudtam, hogy a természetük néha túl vad is lehet, minden jól zajlott.

Megismerkedtek Bellámmal és egész jól értekeztek. A látogatás okozta öröm kifejezése után, hazamentünk, ahol órákon keresztül beszélgettünk. Nem gondoltam volna, hogy Bella más vámpírok társaságában is ennyire fesztelenül tud viselkedni. Arra se gondoltam, hogy az első vámpír klán akikkel Bella, ember lévén, közelebbi kapcsolatban kerül, az az amazonoké lesz. Viszont az aggodalom felesleges volt. A három nő is hamar a szívükbe zárták szerelmemet.

Az amazonok velünk maradtak egész a suli kezdésig. Alice rávette egyik nap a lányokat, hogy menjenek el vásárolni. Tanyan kivül mindenki beleegyezett. Jazz és Em inkább a vadászatot részesítették előnyben, míg Carlisle munkába kellett menjen. Nekem nem volt kedvem semelyik aktivitáshoz, sokkal szívesebben lettem volna kettesben kedvesemmel, akit viszont Alice nem engedett velem maradni, így hát Bella, jó barátnő lévén, követte hóbortos, túlságosan akaratos barátnőjét.

Én inkább itthon maradtam. A szobámba ücsörögve hallgattam zenét, míg vártam, hogy teljen az idő, hogy újra láthassam szerelmemet. Kivéve azt az időszakot amikor James elrabolta, ez volt hosszú életem legszebb nyara. Az egyetlen zavaró tényező Jacob volt. Szerelmem többször találkozott vele az utóbbi időben, ami egyre inkább nemtetszést váltott ki részemről.Minden egyes alkalommal bizonygatta, hatékonyan, hogy Jacob neki csak barát és semmi több, újra és újra feltámadt bennem a féltékenység amikor találkoztak, na meg a gondolat, hogy Jacob mindent megadhatna neki.

- Bejöhetek? - zavart meg Tanya. Annyira belemélyedtem a gondolataimban, hogy nem is hallottam mikor jött ide. Semmi kedvem nem volt vele beszélgetni, azonban mégsem zavarhattam el, úgyhogy bólintottam.

Lassan beljebb merészkedett a birodalmamban és leült mellém a kanapéra, míg a szeme a hatalmas francia ágyra tévedt, amelyet csak akkor szoktam használni amikor Bella is velem van. Hát igen, az elmúlt éjszaka is ilyen volt és még nem vettem rá magam arra, hogy elrendezzem az ágyat. A párnák, a lepedő szanaszét álltak mintegy buján hirdetve azt, hogy mivel is foglalkozott a benne fekvő szerelmes pár. Lelki szemeim elé kúsztak az elmúlt éjszaka forró képei. Tanya megköszörülte a torkát, mikor rájött, hogy figyelmem ismét elkalandozott, így kényszerítve arra, hogy rá figyeljek. Felé fordítottam a fejem és a továbbiakban próbáltam rá koncentrálni. Az elején nem ment vajmi könnyen, azonban hamarosan feltett egy olyan kérdést ami segített abban, hogy a figyelmemet csakis magáénak tudja.

- És boldog vagy Bellával? - kérdezte fanyar mosollyal ajkain.

- Igen, nagyon boldog vagyok vele. De ezt te is tudod, hisz láthatod rajtunk, hogy szeretjük egymást.

- Hát igen, rajtad nagyon is látszik, azonban... semmi, inkább hagyjuk - szakította félbe hirtelen mondanivalóját, de engem kiváncsivá tett.

- Azonban mi?

- Nem akarok akadékoskodni és főleg semmi sértőt mondani. Ez csak az én véleményem és azt hiszem, hogy jobb ha megtartom magamnak. - pillantott az ajtó irányába.

- Tanya, ha már belekezdtél, akkor mond is végig, amit akartál - nyögtem egyre feszültebben. Ez nem lehet igaz. Vajon a nők külön a, hogyan kergessük őrületbe a férfiakat azzal, hogy belekezdünk valamibe, de nem fejezzük be, nevü tanfolyamra járnak? Bella is, Alice is, sőt még Rose is ilyen, most meg kiderül, hogy Tanya is.

- Hát rendben, de nem akarom, hogy félreérts, ez csak az én véleményem. Több mint valószínű, hogy tévedek, de én, lehet, hogy a féltékenységtől elborult aggyal ezt látom. - kis szünetet tartott amitől az alig visszanyert türelmem ismét próbára lett téve. - Szerintem furcsa az, hogy az utóbbi időben egyre többet van együtt Jacobbal. Értem én, hogy barátok meg minden, de kicsit szokatlan, hogy ilyen gyakran találkoznak.

- Bella sose csalna meg vele. Mondtam már, hogy mi szeretjük egymást. Miért jöttél tulajdonképpen? Most megpróbálod befeketíteni előttem a nőt akit tiszta szívemből szeretek? Gondolod, hogy meg tudod rendíteni a bizalmamat benne? - kérdeztem tőle dühösen.

- Sajnálom Edward. Én így látom a helyzetet. Mondtam, hogy több mint valószínű tévedek, de mi van akkor ha nem. Nem mondom, hogy Bella megcsal, hanem csak azt, hogy nagyon furcsa ez a hirtelen barátság kettejük között.

- Fejezd be, Tanya. Ez az amit sose fogsz tudni elérni, hogy kételkedjek Bellában. Szeretem őt és bízom benne, ugyanúgy ahogy ő is szeret.

- Bocsáss meg, hogy kellemetlenséget okoztam, csak védeni akarlak. Nem akarnám, hogy szenvedj - mondta még, majd meg sem várva, hogy válaszoljak eltűnt.

Később, miután valamelyest lenyugodtam, hazaérkeztek a lányok is. Alice rögtön letámadott:

- Remélem nem vetted figyelembe azt a sok hülyeséget amit Tanya állított Belláról. Ugye tudod, hogy ő csak téged szeret és sose tudna megcsalni főként mindaz után ami történt vele, és amin együtt átmentetek - mondta húgom kétkedő pillantásokkal méregetve.

- Alice, tudod jól, hogy mennyire szeretem Bellát, sose tudnék kételkedni benne. Amúgy őt hol hagytad? - kérdeztem, mert már az első perctől kezdve feltűnt, hogy kedvesem nincs sehol.

- Haza akart menni kipakolni, meg a szüleivel tölteni egy kis időt, és üzeni, hogy vár téged is majd. - mondta most már nyugodtan mosolyogva.

Én azonban nem bírtam tovább. Látni akartam, érezni a teste melegét, gyönyörű szemeibe akartam mélyedni. Gyorsan átöltöztem és a kocsimba pattantam. Percek alatt értem oda szerelmem házához, ahol viszont nem várt látvány fogadott.

Bella épp Jacobbal kacarászott az udvaron lévő hintán ücsörögve. A bennem élő szerelmes, mégis féltékeny férfi túl bizalmasnak találta a közelséget kettejük között. Nem akartam rosszra gondolni. De végül is, nem azt mondta, hogy a szüleivel akar időt tölteni, engem meg később vár? Akkor meg, hogy kerül a képbe Jacob?
A féltékenységtől elborult agyamban egy szörnyű kérdés fogalmazódott meg: talán Tanyanak van egy hangyáni igaza?



Itt a friss, remélem, hogy elnyeri tetszéseteket. Bocsi, hogy ismét ennyit késtem vele, de el voltam utazva és nem volt hogy tegyem fel, bár a fejezet már kész volt. Köszönöm a komikat és örülök mind az 54 rendszeres olvasómnak :)
A kövi a napokban fog jönni, sietek vele ahogy csak tudok.
Egy új történetre is van ötletem, ez nem twilight alapú lenne, hanem Rob Pattinson lenne a főszereplője, de ez még csak tervezgetés, meglátjuk mi lesz belőle :)
puszi mindenkinek,
Anita 

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Tetszett , mint mindig!Tanya rendesen beleültette Edward fülébe a bogarat! :) Kíváncsi leszek,hogyan alakulnak a dolgok!Puszi.Pati.:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ez is jó lett!
    De ez a Tanya... már kurvára elegem van belőle!
    Meg most Bellával mi lett hogy hirtelen ilyen jó barátok lettek Jacobbal? Eddig nem is nagyon beszéltek! Most még csak az kell hogy összevesszenek itten! :s
    Azért várom a kövit! Remélem Bella-Jacob közt semmi komoly és téll csak barátok, és hogy ezt Ed is belátja.
    Orsy
    Ui.: Örülök hogy új törin gondolkodsz, és gondoltam csak szólok, hogy ha lesz belőle valami, akkor olvasom csak ha Robstenes lesz! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! :D
    nagyon jó fejezet volt :D
    vártam már, hogy Tanya mikor lendül támadásba :D és tessék .. xD
    értem én, hogy Eddy mindig is féltékeny alak volt, tényleg, de azért ez durva, csak azért, mert együtt kacarásztak ...
    és még a pasik nem tudnak ilyesmiket túlbonyolítani ... xD
    kíváncsi leszek, hogy mi fog most történni, hogy összevesznek-e vagy mi :D
    szóval majd siess légy szí a kövivel *-*
    puszi<3
    xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

    VálaszTörlés
  4. Te begolyóztál jacob és bella??most komoly???
    By beky

    VálaszTörlés