2013. május 14., kedd

47.fejezet


 Sziasztok!

Bocsánat és ismét bocsánat a hosszas késésért. Tudjátok, ez nálam úgy müködött, hogy amikor volt kedv, nem volt idő, amikor volt kedv s idő is, nem volt gép. Rengeteg időt fecséreltem el arra, hogy kitisztitsam a gépem a vírusoktól, s sajnos olyan szintre jutott, hogy még az internetet sem tudtam használni. 
 Nem próbálok magyarázkodni, hisz erre nincs magyarázat, csak na... :D
Nem tudom mikor jön a friss, én is remélem, hogy minél hamarabb, hisz én is kiváncsi vagyok, hogy mi fog még történni :D

Puszi mindenkinek,
Anita




A Cullen család, Victoriaval együtt hajnaltájt, amikor a nap első sugarai épp csak megbirizgálták a fák rügyező ágait, indultak el vadászni. Az elmúlt hetek során nagyon összebarátkoztak a lánnyal. Főként Alice és Rose zárták a szívükbe, de mindenki megkedvelte, persze egyetlen kivétellel. Tanya volt ez a zavaró tényező mindannyiuk életében.

Illetve Ed számára Bella folyamatos visszautasítása. Reménykedett, hogy most, hogy több mint 12 órát fognak édes kettesben maradni, sikerül majd kicsit közelebb kerülnie szíve választottjához. Erről szóló reményeit Alice indulás előtti kacsintása is növesztették. Ebben a kacsintásban volt valami kétértelműség, ami sokkal inkább vallott a medveszerű bátyjára, mint pöttöm húgára.

Mikor egyedül maradt végre, belopózott szerelme szobájában, mint az elmúlt éjszakák legtöbbjén. Természetesen, mikor Bella ébredezni kezdett kiment a nappaliban és úgy tett, mintha egész éjszakát ebben a helyiségben töltötte volna. Pár éjszaka után erőt vett magán és leheveredett szerelme mellé. Félt, hogy Bella felébred és leüvölti a fejét, amiért ilyet merészelt, de még ezt a rizikó faktort  is megérte az érzés ahogyan szerelme forró teste az ő hűs testéhez simul és álmában szorosan átöleli.

Ez reményt nyújtott neki és minden egyes reggel újabb és újabb adag merészséggel és határozottsággal állt neki újrahóditani a szeretett nőt. Persze ez korántsem volt olyan egyszerű, ha az említett nőszemély pokolian makacs és még van három támogatója is. A lányok viselkedése lassacskán lelohasztotta a kedvét, majd este, jobban mondva éjszaka új erőre kapott.

Ezen a reggelen azonban, amint a nap erős sugarai már teljesen behatoltak a szobában, határozott ébresztési szándékkal, úgy döntött, hogy most az egyszer nem fog kimenekülni mielőtt a lány felébredne. Bella nyújtozkodni kezdett, majd ásított egyet, s Ed kicsit enyhítette a szorítást a törékeny test körül. A lány egy pillanatra szorosabban ölelte, majd mintegy ráébredve tettére, szemei kipattantak és meglehetősen zavartan és értetlenül pillantott a férfire.

- Te mit keresel itt? - kérdezte suttogva szinte, mintha egy titok megérdeklődéséről lenne szó, amely csak kettejükre tartozik, holott csupán a férfi közelsége akasztotta el lélegzetét.

- Őrzöm az álmod - válaszolt Ed könnyedén. A lány reakciói magabiztossá tették.

Mélyen pillantottak egymás szemébe és percekig feküdtek így egymás karjaiban. Majd Ed ajkai közeledni kezdtek Bella elnyiló ajkai felé. A nő fejében pörögtek a gondolatok. Egyrészt, nem akart ilyen könnyedén engedni a férfinek, másrészt bármit megadott volna egy szenvedélyes csókért. A milliméterek egyre csökkentek az ajkaik között, majd éhesen tapadtak egymáshoz. A csók egyre mélyült, a levegő forrósodott, Bella szíve egyre őrültebb táncot járt, s mindketten ziháltak. Bella hiúságát fényezte az, hogy hozzá hasonlóan Ed is kapkodja a számára nem szükséges oxigént, ez pedig pontosan jelezte neki, hogy a férfi is hasonlóképpen kivánja őt.

Mégis elszakította magát a mézédes ajkak csábító erejétől és pár pillanat után az erős karokból is kibontakozott, majd vágyuk elől a fürdőben menekült. Kis ideig csak állt, hátát a csukott ajtónak vetve, és próbálta meggyőzni magát, hogy ez a legjobb amit tehetett. A férfi utáni vágy azonban lassan már fizikai fájdalmat okozott. Szíve, teste visszaküldte Edhez, de az esze erősebb volt ezúttal.

Megmosta az arcát jéghideg vízzel, próbálva lecsititani a testében égő szenvedélyt, de úgy érezte, hogy még a Föld leghidegebb pontján is perzselné ez az édesen kínzó tűz. A tükörbe pillantva elcsodálkozott szemei csillogásán. Erről is a terhesség tehet - gondolta szórakozottan. Ha a méhében nem növekedne két csodás babája, lehet, hogy nem lenne ennyire kívánós. Eddig csakis Alicenak köszönheti, hogy egy- egy szenvedéllyel fűtött pillanatban nem engedett szerelmének. De most ők nincsenek itt - jutott eszében. Nem tudta, hogy képes lesz-e végig ellenállni.

Kint, Edward sem volt jobb állapotban. Tudta, hogy Bella is akarja, de pokolian zavarta a tény, hogy folyton elutasítja. S olykor, egyre gyakrabban szólalt meg szívében és elméjében a hang, hogy lehet, hogy Bella már nem is szerelmes belé, ezért ellenáll oly könnyedén. Ha tudta volna, hogy egyáltalán nem könnyedén teszi ezt...

Pár perc után kissé összeszedte magát s elindult reggelit készíteni.

A nap gyorsan telt. A kínos hallgatás után Ed bombázó kérdései feloldották a feszült hangulatot. Még ennyi idő után is van kérdése, sőt, nem is kevés születendő gyerekeiről. Bella mosolyogva válaszolgatott neki, majd együtt figyelték babáik ficánkolását. A lány behunyt szemekkel élvezte a bensőjét cirógató hullámzásokat, míg Ed ezt tenyerével tapogatta ki. Majd fejét lágyan hajtotta szerelme jócskán nővő pocakjára.

Bella ujjai belemélyültek a férfi rakoncátlan tincsei közé s így ültek órákon keresztül, mígcsak gyerekeik megunták az előadást s abbahagyták a mozgolódást. Ekkor Ed a nő szemeibe nézett s onnan próbálták kiolvasni a vágyott kérdéseket. Az idilli pillanatnak dél körül lett vége, amikor Bella hasa megkordult.

- Megyek készítek ebédet - pattant fel Ed mosolyogva.

- Segítek én is - ajánlotta Bella mosollyal ajkain.

Az ebédkészítés zökkenőmentesen zajlott, egyetlen apró pillanatot kivéve. Bella nagyszerűen szórakozott Ed kicsit szétszórt főzésén, amit a férfi tetetett sértődöttséggel vett tudomásul. Amikor a nő a közelébe férkőzött, hogy ténylegesen segítsen neki, Ed megragadta a derekát, a konyhapulthoz szorította s szenvedélyesen megcsókolta. Bella karjai automatikusan tekeredtek a férfi nyaka köré s odaadóan viszonozta a csókot. Mikor együtt voltak, vagy csak egymáshoz értek, az idő, a tér, megszűnt létezni, s már csak ők ketten voltak, lebegtek az édes semmiségben.

Mikor Ed kezei Bella fenekére csúsztak a nő felnyögött s eltolta magától. A férfi előbb csak vágyakozva tekintett rá, majd felfogta mi történt körülötte.

- Bocsáss meg - mondta érzékien rekedt hangján, azonban sem tekintetében, sem hangjában nem tükröződött sajnálat. Csupán a gyönyör, a vágy és a fájdalom izgalmas kavalkádja.

Pár perces kínos csönd után, míg egymás szemében pillantva próbálták visszafogni magukat s visszanyerni lélekjelenlétüket, folytatták a főzést. Miután készek lettek vele, Bella megebédelt s megdícsérte a férfi szakácstudományát, enyhitendő a feszült hangulatot.

Később elaludt a kanapán Ed vállára hajtva a fejét. Órák múltán ébredt fel a férfi duruzsoló hangjára, mely nyugtatni próbálta. Szörnyű álma volt. Az álom eleje szép volt. Eddel és két gyerekükkel voltak. Nem lehettek több mint négy évesek. Egymást kergetve játszadoztak és nevettek a szikrázó napsütésben. Ez a gyönyörű kép ismét olvadás közeli állapotban hozta Bella lelkét. Eddel a fűben ültek egymást karjaiban s figyelték gyerekeik játszását s vidámságát.

A körülvevő erdőből azonban félelmetes morgás hallatszódott, majd miután a gyerekek is megálltak s figyelni kezdték a fák közötti réseket, kilépett Tanya. Szemei vérvörösen világítottak s pengeéles fogait kivillantó ajkai gonosz mosolyra húzódtak. Ed és Bella, amint meglátták rohanni kezdtek felé, de már túl késő volt. A gyerekek túl közel voltak a szörnyeteghez.Tanya elkapta őket, még mielőtt menekülni próbáltak volna s egyetlen rántással letépte a fejüket.

Ez volt a pillanat amikor Bella zokogva ébredt fel. Próbálta nyugtatni magát, hogy ilyesmi nem fog megtörténni, hogy csak álom az egész, de ez nem ment ilyen könnyen. Szerette, imádta gyerekeit amióta csak tudott a létezésükről s a szíve fájón vérzett a gondolatra, hogy álma akár be is teljesülhet. Tudta, hogy tartania kell Tanyatól, de nem tudta rávenni magát, hogy felfedje az igazságot mindenki előtt. Félt, hogy talán éppen ekkor következne be az álma.

Mikor zokogása alábbhagyott felpillantott a férfire, aki egész végig szorosan tartotta a reszkető testet, tiszta aggodalommal tekintetében.

- Mit álmodtál?

- Én ... - első pillanatban el akart neki mondani mindent Tanyaról,Jamesről, az álomról, de végül nem tette. - Semmit.

- A semmitől nem lehetsz ennyire megijedve. Nem zokoghatsz így- szólt rá szigorúan a férfi, majd újra kérdezte - Mit álmodtál?

- Nem akarok beszélni róla - zárta rövidre Bella. Tisztán látta a férfi arcán átsuhanó fájdalmat, megbántódást. Tudta, hogy azért van ez, mert régen minden rossz álmot, minden félelmet megosztott vele, s most azt hiszi, hogy nem bízik már meg benne. Pedig semmi köze ehhez. Csupán megóvni akarja a családját. - Megyek lezuhanyozok.

Tervével ellentétben, vegül nem a zuhany alatt, hanem a kádban kötött ki. Belemélyült az illatos forró vízben s megpróbálta kikapcsolni az agyát. Ez jól meg egészen addig míg belépett Ed is a fürdőszobába.

Végigtekintett a habok között elmerülő testen, nyelt egy nagyot, majd közelebb lépett s letérdelt a kád mellé.

- Jobban vagy? - kérdezte rekedtes hangján.

- Jobban - súgta Bella elmerülve vágyakozó tekintetében.

- Elmeséled? - kérdezte ismét a férfi miközben a lány háta mögé lopózott s miután kissé felmelegítette jéghideg ujjait, a lány vállaira csúsztatta őket.

- Semmiség - lehelte élvezve a lágy cirógatásokat, majd megköszörülte a torkát - Mit csinálsz?

- Csak egy kicsit ellazítalak.

Az elején próbált, de egyszerűen nem tudott ellenállni az ujjak erőteljes varázsának. Kiemelkedett kissé a kádból s engedte, hogy egész hátát kényeztessék a hosszú ujjak. Teljesen ellazították s kitöröltek minden mást az agyából ezen a gyönyörű pillanaton kívül. Ugyanakkor a vágy fellobbant a lányban. Minden egyes simítás, nyomás egyre közelebb lökték affelé, hogy engedjen a férfinek.

A vágy akkor lépett tetőfokára mikor Ed ajkai lágyan tapadtak a nedves vállára. Bella feje hátrahanyatlott a férfi vállára. Az ajkak nem álltak le, hanem tovább folytatták utjukat a nyaka felé. Finoman megszívta, majd felpillantott a nő vággyal telt szemeiben. A pillantásuk hasonlóan forró volt. Bella ajkai hivogatóan nyiltak szét s Ed nem tudott ellenállni nekik. Szenvedélyesen  tapadtak egymáshoz. Élvezettel teli csók volt ez.

A férfi kezei előre merészkedtek s beborították hetykén előremeredő melleit. Bella felnyögött s beletúrt a férfi rakoncátlan tincseibe. Ajkaik a levegőhiány ellenére sem válltak el egymástól. Az ujjai finoman játszadoztak a kemény mellbimbóval, majd lejjebb csúsztatta őket.Lepkeszárny finoman végigsimított kedvese pocakján, majd ujjai rátaláltak a nedvesen lüktető nőiességére.

Lágyan körbesimogatta őt, amit a nő élvezettel teli nyögéssel jutalmazott. Érzékien kényeztette szerelmét, aki nyöszörögve kapaszkodott belé. A gyönyör villámcsapásként remegtette meg Bella megfeszülő testét. Miután a remegése alábbhagyott, elszakította ajkait a férfiétől és mélyen pillantott a szemeibe. Pár pillanat után ismét megcsókolta.

Felbátorodva a lány válaszán a karjaiba emelte, majd egy törölközőt is magával rángatva, a szobába vitt, majd óvatosan lefektette az ágyra édes terhét. Finoman felitatta a vízcseppeket libabőrös testéről. A makacsabb cseppek a férfi ajkainak lettek az áldozatai. Amint ajkai Bella legérzékenyebb pontjára tapadtak, a lány ujjai ismét a hajába túrtak s nyöszörögve fogadta az erőteljes, érzéki nyelvcsapásokat. A gyönyör pillanatok alatt érte el. A férfi még egyszer végigsimitott forró szemérmén kiélvezve a szeretett nő édes ízét.

Bella felhúzta magához, s szenvedélyesen kapott ajkai után, majd tépni kezdte róla a ruháit. A vágy tüze, bármily édes tűz is volt, elviselhetetlenné kezdett válni. Már nem számított semmi más rajtuk kivül. A szíve gyorsan dobogott mikor a testük ennyi idő után ismét egymáshoz simult. Pár pillanat múltan az ajkaik elválltak egymástól. A tekintetük összekapcsolódott, majd a testeik olvadtak össze.

A férfi felnyögött amikor megérezte maga körül az égető forróságot. A nő nyöszörögve fogadta magában a belsejét tökéletesen kitöltő férfiasságot. Lassan, érzékien, forrón mozogtak a szerelem ősi ritmusára. A nyelveik hasonló szenvedéllyel szeretkeztek, mint lentebb a testük. A nő karmolásokkal tarkította a férfi izmos hátát, a férfi erőteljes kezeivel simogatta mindenütt az imádott testet. Elveszni akart ebben az édes nőiességben.

A gyönyört hiába próbálták elodázni, hamarosan egyazon pillanatban csapott le rájuk. Szorosan ölelve a másikat fogadták a testüket átjáró élvezetet. Percek, vagy órák múltán Bella megmozdult a férfi alatt, amitől a testét kitöltő férfiasság ismét megkeményedett. A tekintetük megtalálta egymást, majd az egész kezdődött előről.

A nap átvette a hold felett az irányítást és kedveskedő simogatással töltötte be Bella szobáját. A kiváncsi napsugarak meglepetten vették tudomásul a szerelmespár összesimult testét. Bella még nem aludt, habár egész testét átjárta a kellemes fáradság. Nem bánta meg azt, hogy szíve és teste követeléseinek engedett. Ámbár még mindig úgy érezte, hogy ez túl korai volt.

- Jönnek Alicék - szakította ki gondolataiból Ed. Ijedten pillantott rá, amitől a férfinek is elment a jókedve, s hirtelen támadt önbizalmát és boldogságát is mintha elfújta volna.

Gyorsan felöltöztek, majd kimentek a nappaliba. Alice biztosan tudja, hogy mi történt, csak abban reménykedett Bella, hogy ezt nem osztotta meg senkivel. Nem próbálta eljátszani, hogy alszik, s végül is, már kora reggel van, semmi furcsa nincs abban, hogy ébren van. Leültek a nappaliba és vártak. Mikor a csend már kezdett elviselhetetlenné s kínossá válni, Bella hirtelen felindulásból megszólalt:

-Ugye tudod, hogy ez csak szex volt?



3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon tetszett akárcsak az összes eddigi rész. Nagyon jó volt bár a vége eléggé gonosz: ,,Ugye tudod, hogy ez csak szex volt?"
    Azért remélem Bella hamar megbékél és az álma természetesen nem fog valóra válni.
    Izgatottan várom a következő részt! :D
    Puszi: Lini

    VálaszTörlés
  2. hali

    jajj isteni volt
    már nagyon vártalak
    Ed háát ezt jol megkapta kicsit meg is érdemelte de kiváncsi vagyok mit tesz
    -vissz huzodik mint szokot
    -vagy végre a sarkára áll
    várom a kövit
    üdv
    Reni

    VálaszTörlés
  3. Hát beszarok! Bella olyan liba!! Mindketten akarták! Ő is! És azért mert szereti Edet és hiányzott már neki! Mi az hogy csak szex volt? Szegény Ed. Oké hogy egy köcsög volt még akkor amikor azzal gyanusította Bellát hogy megcsalta őt és úgy lett terhes... De azóta már szenvedett eleget! Kezd elegem lenni belőle!! Most olyan szépen kitálalhatott volna Tanyáról is! De persze hogy nem...! :@ Most ő halmozza a rossz döntéseket! Remélem kapcsol és rendbe hozza!!! Ed meg mondja meg a magáét! Ébressze már rá Bellát hogy most milyen libásan (hogy ne mondjak szebbet...) viselkedik!
    Várom a folytatást. Nekem szépen!!! :P
    Orsy

    VálaszTörlés