2011. szeptember 18., vasárnap

24. fejezet

(Bella)

Edwardnál aludtam azon az éjszakán. Még most is beleborzongok az emlékébe. Alice megjósolta, hogy szép esténk lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire.

Alicék vadászni mentek, tehát a ház csakis kettőnké volt. Még mielőtt elindultak volna, Alice lehívta Edet, hogy valamit mondjon neki. Tudtam, hogy ez csak kifogás volt, hogy legyen időm felkészülni. Kipakoltam az ujanon szerzett fehérneműimet és elgondolkozva nézegettem őket. Vajon melyik tetszene szerelmemnek a legjobban? Végül egy kék fűzőre esett a választásom. A többit visszapakoltam, majd átöltöztem. A fűzőre még rávettem egy színben hasonló pongyolát. 

Nehezen de rávettem magam, hogy belenézzek a tükörbe. A látvány meglepő volt, majdhogynem sokkoló. Ha kis idővel ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy én ilyesmit magamra veszek majd egyszer biztos kinevettem. Most mégis itt állok kételyekkel teli. Vajon tetszeni fogok így szerelmemnek? Vagy talán a legjobb lenne levetkőzni és hagyni az egészet. Sejthettem volna viszont, hogy Alice ezt nem engedné meg. Még hallottam Em hangját ahogy felkiállt, hogy azért a ház egészben maradjon, majd elmentek. Nem volt más választásom. Nem lenne már elég időm átöltözni. És ha félig levetkőzve találna Ed, biztos gyanút fogna. 

Végül sóhajtva hagytam el a fürdőszobát és álltam az ablak elé. Onnan figyeltem a többieket ahogy egymás után tűnnek el az erdőbe. Pillanatok elteltével hallottam a szoba ajtaját nyílni és ezzel egyetemben szerelmem hangját elfúlni. Lassan fordultam meg és találkoztam Ed döbbent de vágyódó pillantásával. 

- Gyönyörű vagy - nyögte majd mellém teremve vad csókjával támadott le. 

Nem volt szükségünk több szóra. A tetteink beszéltek helyettünk. Forrón csókoltuk egymást, majd a karjaiba emelt és az ágyhoz vitt. Finoman fektetett rá majd teste betakarta az enyémet. Nem ez volt az első alkalom amikor szeretkezünk viszont minden alkalommal ugyanolyan izgatott vagyok és minden ugyanolyan tökéletes mint az első. Felnyögtem amikor kezei sietősen szabadítottak meg a pongyolámtól. Messzire hajította, majd vágyakozó tekintetét végigjáratta szinte meztelen testemen. Kezeimet végighúztam a mellkasán majd az inge gombjait kezdtem kioldani. Remegő kezeim miatt ez kissé sokká tartott, na meg szerelmem csókjai sem épp segítettek ebben. Mikor végre sikerült, letoltam a zavaró ruhadarabot a vállairól és immár akadály nélkül érezhettem ujjaim alatt izmait. 

Élvezettel simogattam őt, majd kezeink egyazon pillanatban mozdultak. Az enyéim az övét bontogatták, míg az övéi a fűzőmet lazították meg rajtam. Végül cafatokban került le rólam, szerelmem ereje és türelmetlensége miatt. A kezei felfedező útra indultak felsőtestemen, majd ajkai is csatlakoztak. Segítségével szabadítottam meg a nadrágjától. Ajkai egyre lejjebb haladtak tűzben égő testemen, a kezei viszont már a bugyimat szaggatták le rólam. Engedelmesen tártam szét a combjaimat előtte amikor lágyan végigsímitott rajtuk. Lassan haladtak ujjai a combom belső felén felfele, mígnem lágyan hozzáért testem legperzselőbb pontjához. 

Ujjai lassan, érzékien cirógattak míg ajkai a hasamat csókolgatták. Felnyögtem amikor ujjai játékát felválltotta a nyelve. Remegve tűrtem az egyre gyötrelmesebb nyelvcsapásokat, de felsikkantottam amikor az egyik ujját eltüntette bennem, míg nyelve ugyanolyan sebesen ostromolt tovább. Pillanatok alatt csapott le rám a gyönyör. Szerelmem viszont nem állt le itt. Újabb és újabb gyönyörbe hajszolt bele. Számolni se tudtam hányadikat értem el amikor végre pihenni engedett. 

Most jött el az én időm, hogy viszonozzam mindazt amit tőle kaptam. A hátára löktem, majd csípőjére ülve csókoltam meg. Szenvedélyesen viszonozta és éreztem, hogy mennyire kiván. Ajkaitól nagy nehezen elszakadva a nyaka felé vettem az irányt. Apró csókokkal és harapásokkal kényeztettem őt, hallgatva egyre erősödő nyögéseit, morgásait. Leráncigáltam róla a boxerét, kezembe véve vágya kőkemény bizonyítékát. Párszor végigsimítottam rajta kezeimmel arcát figyelve. Csukva voltak a szemei így nem láthatta mire készülök. Lassan, tétovázva érintettem hozzá nyelvemet. A szemei egyből felpattantak és meg akart állítani, de a pillantásommal jeleztem neki, hogy jobban teszi ha nem. Finoman kényeztettem, örömmel hallgatva morgásait. Nem volt sem undorító, sem kellemetlen. Boldog voltam, hogy ilyen gyönyörben részesíthetem szerelmemet. A méretei miatt kissé nehéz volt a számba vennem de végül sikerült. Láttam szerelmemen, hogy nem sokáig bírja már ígyhát gyorsabb tempóra váltottam. Nem engedte, hogy a csúcsra juttassam. 

Elrántott magától és maga alá fektetve szorított az ágyra. Mosolyogva pillantottam lihegő arcába. Forrón megcsókolt miközen ugyanilyen intenzitással belém hatolt. Felnyögtem a váratlan gyönyörtől. Testünk egy ritmusra vonaglott a gyönyör kapuja felé, amit ezuttal együtt, kéz a kézben léptünk át.
Többször szeretkeztünk még az éjszaka során. Hajnaltájt nyomott el az álom szerelmem karjai között.

- Bella, figyelszt te rám egyáltalán? - kérdezte apu kirángatva emlékeim közül. Rápillantva rájöttem, hogy valószínű percek óta szólongat.

- Bocsi, kicsit elkalandoztam - mondtam neki ártatlanul mosolyogva. Szigorú de ugyanakkor elnéző pillantást vetett rám.

- Ez mostanában mindig így van.

A sulinak pár napja vége. A nyári vakációk eddig mindig írtó hosszúnak tűntek, de most Alice töménytelen programjaival, és Edward szerelmével biztos nem lesz hosszú, sőt.Pár napja hívott fel anyu minket, hogy számítsunk egy újabb látogatásra. Csak tudnám miért is jönnek még el idáig. Úgysem érdekli őket, hogy mi van velem, akkor meg minek teszik meg ezt a hosszú utat.

Indultunk is, mert már így is késésben voltunk. A reptéren épp csak köszöntünk egymásnak és anyu magához ölelt egy pillanatra. Hazaindultunk. Az uton apu és Phil próbáltak váltani egy pár szót, de nem igazán figyeltem rájuk. Hazaérve viszont anyu sokkoló hírt közölt. Ide szándékoznak költözni egy ideig. Philnek most nem ígérkezik semmi munka, ezért úgy gondolták, hogy egy ideig idejönnek. Azért úgymond, hogy a kapcsolatunk jobbá váljon. Tulajdonképpen biztos azért jött, hogy kontrolálni tudjon. Végül is nem volt mit tenni. Apu és én is elfogadtuk, hogy egy ideig együtt kell lakjunk velük.

Este szerelmemet vártam a szobámba. Vadászni ment de azt ígérte, hogy el jön. Fáradt voltam, ezért bárhogy is próbálkoztam, nem tudtam ébren maradni. Felébredtem viszont mikor később szerelmem lefeküdt mellém. Mikor látta, hogy ébren vagyok, bocsánatot kért amiért nem tudott hamarabb jönni. Tömören elmeséltem neki a történteket. Megnyugtatott, hogy biztos minden rendben lesz és, hogy egy gyönyörű nyárnak nézünk elébe. Nyugodtan, boldogan aludtam el újra. Nem is sejtettük még akkor, hogy a nyárunk koránt sem lesz zökkenő mentes...


Sziasztok!
Valahogy sikerült összehozni ezt is. Nehéz szülés volt, nem lett sem a legjobb és, hogy őszinte legyek se nem olyan mint ahogy én azt elképzeltem. De inkább rátok hagyom a vélemény nyílvántást. Hamarabb is hoztam volna, de suli kezdés, tanulás stb. miatt lassan olyan vagyok mint egy élő halott. Most is szinte csukódnak le már a szemeim, de nem akartam tovább húzni a fejezet megírását.
Köszönöm szépen LilyVolturi és Ágikának, hogy ismét írtatok komit.
A kövi valószínűleg jövőhét ilyenkorra várható. Hétköznap nincs időm írni, úgyhogy a fejezetek hétvégéken fognak csak jönni.
Ja, és szeptember 8-án volt 1 éves a blog, illetve akkor került fel az első fejezet is. Köszönöm mindegyikőtöknek akik komiztatok ez idő alatt :) Imádlak titeket :)
puszi
Anita

3 megjegyzés:

  1. Szia Drága! :D
    Első komi *-*
    Nagyon jó volt a fejezet, imádtam :D
    De azért szegény Bella-nak nehéz lesz kibírni, az anyjával a nyarat ...
    Kíváncsian várom a folytatást :D
    Puszi: LilyV

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon jó lett :D Hú úgy látszik tényleg lesz egy két dolog a nyár folyamán.
    Nagyon várom a kövit
    Netty

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Annyira aranyos volt Bella, mikor nem figyelt az apjára amiatt, hogy Edward járt az eszében és a legutóbb együtt töltött éjszakájuk. Trmészetesen Alice segítségével.
    Kíváncsi vagyok, mi történik, míg az anyja ott lesz náluk Phillel.
    Ágika

    VálaszTörlés